Atacurile de Panică Zilnice ? Uite ce trebuie să faci

Ești acaparat/ă deseori de teamă intensă și sentimente puternice de anxietate care parcă te năvălesc, fără a avea însă un motiv anume, si acestea se repeta zilnic?

Cel mai probabil ești una dintre multele persoane care se confruntă cu atacuri de panică zilnice. Despre acestea vom discuta pe larg pe parcursul acestui articol.

Vom vorbi despre ce sunt ele mai exact, cum să le oprești și care este cel mai potrivit tratament pentru a le trata.

Ce sunt atacurile de panică ?


Atacurile de panică reprezintă episoade bruște de teamă și frică intensă, care, în funcție de persoană, au diferite manifestări.

Ce e cel mai ciudat la atacurile de panică este faptul că nu au o cauză anume, ele se declanșează brusc, fără vreun motiv clar.

Partea buna este că atacurile de panică, fie ele zilnice, de noapte, foarte dese sau reduse, pot fi tratate cu ușurință, atât pe termen lung, cât și pe termen scurt.

Sfaturi pentru a opri atacurile de panică zilnice


Așa cum am spus și puțin mai sus, atacurile de panică pot fi confruntate și eliminate atât pe moment, atunci când se produc, făcându-le să dispară mult mai repede decât ar face-o dacă nu ai interveni, cât și pe termen lung, diminuându-le și făcându-le ușor – ușor să dispară definitiv.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să scapi o dată pentru totdeauna de atacurile de panică:

  • Ulei/pastile de CBD. Aceste suplimente alimentare pe bază de CBD sunt un tratament care te va ajuta să scapi pe termen lung de supărătoarele atacuri de panică. CBD-ul este o substanță foarte benefică organismului, extrasă din planta de cannabis, plantă care și-a dovedit proprietățile vindecătoare în repetate rânduri de-a lungul timpului.
  • Practică exerciții de respirație. Există doua feluri prin care poți valorifica exercițiile de respirație. Prima, în tratarea atacurilor de panică pe moment. Respirând profund te poți calma în timp util atunci când experimentezi un atac de panică. A doua variantă o reprezintă practicarea constantă a meditației prin exerciții de respirație, este un mod de a relaxa subconștientul și de a evita atacurile de panică.
  • Distrage-ți atenția de la atacul de panică. Este tot o modalitate prin care poți calma un atac de panică pe moment. Există numeroase tehnici prin care poți face acest lucru. Îți poți distrage atenția prin tehnici precum: numaratul (obișnuit, din 2 în 2, sau în diverse alte forme, cu cât este mai complicat cu atât este mai bine), te poți gândi la diverse lucruri, la lucruri care te fac să-ți pui întrebări sau la lucruri care te bucură etc.
  • Învață să te relaxezi. La fel ca și în cazul respirației, relaxarea are 2 forme, de moment și de durată. Pe moment te poți relaxa prin respirație, prin luarea unei guri de aer rece sau alte astfel de lucruri care știi că te relaxează. Pe termen lung, poți practica yoga, diferite sporturi și alte tehnici care să-ți aducă liniște în subconștient și care te vor ajuta ușor-ușor să scapi de atacurile de panică frecvente.
  • Psihoterapie. Este o metodă care te va ajuta să scapi de atacurile de panică pe termen lung, chiar definitiv. Deoarece psihoterapeutul te va ajuta să îți canalizezi energia pe lucruri pozitive, va descoperi care este cauza ascunsă a atacurilor de panică și o va “extermina” de a rădăcină.

Concluzie


Așadar, atacurile de panică, cu toate că sunt extrem de deranjante și uneori ajung să afecteze chiar și viața de zi cu zi, pot fi tratate.

Pentru că ne-am dorit să venim în ajutorul persoanelor care se confruntă cu atacurile de panica zilnice, noi am dezvoltat produsele pe bază de CBD, ulei, pastile, jeleuri și multe altele. Găsești întreaga noastră gamă de produse pe www.greenifycbd.ro.

Produsele noastre sunt realizate din ingrediente bio, fără aditivi, și cu extract pur de CBD, pentru cele mai bune rezultate.

Nu provoacă dependență și nici nu au vreun efect advers, deoarece sunt 100% naturale, fiind suplimente alimentare, aprobate de Ministerul Sănătății.

Dinu Emanuel
Dinu Emanuel

Am absolvit facultatea de medicina in Spania la Autonomous in 2009 si din anul 2018 am inceput sa profesez la ReginaMaria ca medic generalist Am obtinut si acreditarea pentru bunele practici ale plantei de Marijuana, implicit si CBD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *