7 Vitamine pentru ca combate atacurile de panică

Datorită faptului că fac parte din clasa afecțiunilor psihologice, tratamentul atacurilor de panică este foarte asemănător cu cel al altor afecțiuni de acest gen, precum depresia și anxietatea.

Printre aceste tratamente se numără și anumite vitamine pentru atacuri de panică, care au efecte benefice asupra organismului.

Despre ele vom discuta mai multe în acest articol, la sfârșitul căruia îți vom oferi și o super recomandare de tratament împotriva atacurilor de panică.

Despre atacurile de panică


Atacurile de panică sunt trăiri intense, de moment care nu au o anumită cauză, însă sunt în cea mai mare parte a cazurilor foarte violente.

Atacurile de panică pot apărea în diferite situații, chiar și noaptea, în public etc. Acest lucru le face să fie foarte deranjante, degradând viața de zi cu zi.

În timpul unui atac de panică, simptomele pe care o persoană le poate resimți sunt diverse.

Iată care sunt cele mai des întâlnite: palpitații, respirație accelerată/ greutăți de respirație/ senzație de nod în gat, dureri în piept, dureri de stomac sau musculare, însoțite de incapacitate de mișcare (doar în anumite cazuri).

Din fericire, acestea pot fi tratate, iar metodele sunt diverse, unele dintre acestea fiind vitaminele.

Care sunt vitaminele care pot combate atacuri de panică


Există câteva tipuri de vitamine care ajută extrem de mult în procesul de vindecare al atacurilor de panică. În rândurile ce urmează vom vorbi despre cele mai recomandate vitamine:

1. Vitamina C

Aceasta are capacitatea de a reduce considerabil nivelul de anxietate, care se regăsește din plin în organism atunci când suferim de atacuri de panică.

Poți adopta o dietă bogată în alimente care conțin vitamina C, sau poți opta pentru suplimente alimentare.

2. Vitamina B1 (tiamina)

Această substanță are proprietatea de a transforma zahărul din sânge în energie, fapt ce ajută la buna funcționare a creierului.

Se întâmplă în cazuri destul de rare ca o persoană să sufere de deficit de vitamina B1, acesta datorându-se în cea mai mare parte consumului de alcool.

Deficitul de vitamina B1 duce la apariția diferitelor afecțiuni neurologice.

3. Vitamina B3 (niacina)

Atunci când organismul suferă de atacuri de panică, în întregul corp se produce agitație și o puternică stare de anxietate.

Acestea pot fi însă combătute cu un surplus de vitamina B3, care mai ajută și la tratarea psihozelor, a demenței și a altor astfel de afecțiuni, reducând lentoarea fizică și pe cea psihică.

4. Vitamina B6

Această vitamină, deși esențială în buna funcționare a organismului, este luată din exterior, din ceea ce consumăm.

Stresul, activitatea fizică excesivă, alcool și diferite tipuri de tratament medicamentos pot duce la un deficit de vitamina B6 în corp.

Iată care sunt alimentele care conțin vitamina B6: banane, ton sălbatic, năut, cereale, pui hrănit bio, carne de vită hrănită cu iarbă, spanac, cartof dulce, usturoi, somon etc.

5. Vitamina B9 (acid folic) si B12 (cobalmina)

La fel ca toate celelalte vitamine din complexul B, și vitaminele B9 și B12 sunt responsabile de buna dispoziție pe care o avem. Astfel, suplimentele alimentare pe bază de vitamina B9 sau B12 sunt extrem de folositoare în tratarea atacurilor de panică.

6. Magneziu

Este un aliat de nădejde în lupta cu afecțiunile mentale. Este un mineral pe care organismul îl ia din alimente precum: banane, oleaginoase, soia etc.

Vrei o soluție completă pentru atacuri de panică ?


Da, vitaminele precum cele pe care ți le-am recomandat mai sus sunt foarte bune în tratarea atacurilor de panică.

Însă avem pentru tine o soluție mult mai ușor de administrat și mult mai eficientă pentru vindecarea acestei afecțiuni.

Vorbim despre uleiul și pastilele pe baza de CBD, care și-au dovedit de-a lungului timpului eficacitatea.


GreenifyCalm – Relaxare puternica – Elimina Anxietatea & Stresul

➡️  FARA STRES – Linisteste corpul in totalitate

➡️  FARA ANXIETATE – Elimina anxietatea de la radicini.

➡️  Formula avansata care combate Stresul & Anxietatea pe toate caile. 
ÎNCEARCĂ GREENIFYCALM

Pe piață o să găsești foarte multe astfel de produse, însă doar cele pe bază de extract pur de CBD sunt potrivite pentru tratarea eficientă a atacurilor de panică.

Astfel de produse găsești pe www.greenifycbd.ro . Produsele acestea au câteva calități principale, care le fac să fie atât de eficiente, mai exact:

  • Sunt avizate de Ministerul Sănătății;
  • Sunt realizate doar din produse bio și extract pur de CBD;
  • Nu conțin aditivi;
  • Nu au nici un fel de efecte secundare.
Dinu Emanuel
Dinu Emanuel

Am absolvit facultatea de medicina in Spania la Autonomous in 2009 si din anul 2018 am inceput sa profesez la ReginaMaria ca medic generalist Am obtinut si acreditarea pentru bunele practici ale plantei de Marijuana, implicit si CBD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *